scroll-bottom
Delen met:

Duurzame ideeën funderen. Dat is wat we voor je doen.

Als onderneming wil je excelleren, koploper worden in je vakgebied. Doelstellingen halen, met een langetermijnvisie. Duurzaam dus. Want met het oog op onze toekomst kunnen we niet zonder innovaties voor schone processen of energie opwekken. Maar duurzame ideeën of niet, ondertussen moet je wel je bedrijfsdoelen halen en financieel gezond blijven. Subsidie en andere vormen van funding zijn dan niet te missen tools die Venntiv strategisch voor je inzet.

Subsidies made easy

Gaat je ondernemershart niet bepaald sneller kloppen van de term subsidie? Begrijpelijk. Subsidietrajecten kunnen buikpijndossiers worden als ze niet door een specialist worden opgepakt. Buikpijn verandert in een goed gevoel als je het met Venntiv oppakt. Ons hart en onze expertise liggen bij duurzame initiatieven succesvol maken. Subsidies made easy is de drive die in ons DNA zit. Mogen we voor jou ook de zorg over de subsidie wegnemen?

Inventieve oplossingen

Persoonlijke aandacht, creativiteit en gericht op succes. Daar herken je onze compacte organisatie direct aan. Van de vele zaken die met subsidie te maken hebben vormen we een logisch en duidelijk geheel. Met Venntiv heb je een fullservice-provider aan je zijde die snel met inventieve oplossingen komt. En dat zorgt weer voor de langdurige binding met onze cliënten en onze mensen.

Bedenken, verbinden en doen

Venntiv staat voor een effectieve mix van bedenken, verbinden en doen. Zo koppelen we partijen en financiële middelen aan succes. Van projecten tot opdrachtgevers, van pioniers tot ervaringsdeskundigen en van de samenleving tot onszelf. Onze ambitie, daarin koploper blijven, is de motor van onze toegevoegde waarde. Zo is en blijft Venntiv een modern, no-nonsense kennisbedrijf. Aantoonbaar flexibel, innovatief en resultaatgedreven.

Venntiv ziet kansen, bouwt projecten en verbindt ons met partners. Het bureau dat subsidies ziet als middel en niet als doel!

Bert de Kruif, Technisch Directeur PWR Pack

Bij Venntiv komt het samen

Groene pioniers. Ideeën over duurzame innovaties. Overeenkomsten en verschillen tussen ideeën en concepten. Het benodigde kapitaal. Continuïteit in je bedrijfsvoering. Partijen op jouw golflengte. Adviseurs die je kundig en volledig begeleiden. Venntiv integreert en verbindt.


De naam Venntiv is ontstaan vanuit het VENN diagram (de overlappende cirkels) en inventief. Venntiv staat voor ‘Op een inventieve wijze dingen samen brengen’.

Onze mensen

Onze subsidiespecialisten worden gedreven door de transformatie naar een duurzame wereld. Ze hebben dezelfde golflengte als de onmisbare aanjagers, pioniers en vernieuwers. Je herkent ze aan hun uitvoerige ervaring met innovatieve projecten en up-to-date kennis van het bedrijfsleven en de publieke sector. Ze verbinden mensen en mogelijkheden, met een enorme drive om projecten te laten slagen. Als adviseur en gids met een inspirerende ondernemersmentaliteit. Inventief denkend, delend en durvend. En altijd informeel en collegiaal.

Altijd in ontwikkeling

Bij Venntiv wordt het belang van samenwerken en blijven leren op waarde geschat. We hebben aandacht voor elkaar en houden elkaar dagelijks scherp. Met interne trainingen en een open vizier naar de buitenwereld ontwikkelen we onze adviesvaardigheden continu. Want dat is goed voor onze dienstverlening en vooral natuurlijk voor jouw succes.

Missie

De wereld een klein beetje duurzamer maken door samen met ondernemers hun duurzame ambities te helpen realiseren.

Visie

‘We hebben deze wereld en onze welvaart niet geërfd van vorige generaties, maar in bruikleen van volgende generaties’.

We zullen met respect voor huidige én toekomstige generaties op een verantwoorde wijze moeten omgaan met het ons toevertrouwde vermogen. Deze wetenschap stelt ons voor grote uitdagingen en ambities, zoals de transitie naar een circulaire en duurzame economie.

Duurzame projecten inspireren en zetten aan tot nieuwe innovaties. Iedere stap om de wereld beter te maken, hoe klein ook, brengt mensen in beweging. Zo geven we niet alleen een duurzame draai aan de wereld, maar geven we ook het stokje door aan volgende generaties.

We wilden voorgoed stoppen met subsidies vanwege negatieve ervaringen. Venntiv overtuigde ons toch door te gaan, ze zouden alle zorgen zouden wegnemen. Ze hebben niets teveel gezegd.

Johan Kolk, directeur appendagefabriek Kolk

Ons teamwerk

Elke subsidieaanvraag moet een bovengemiddelde slagingskans hebben. Anders dienen we geen aanvraag in. Om tot zo’n topprestatie te komen, is teamwerk een vereiste. Van de secretaresse tot de senior adviseurs: we benutten elkaars energie en capaciteit om van elk project een succes te maken. Onze stijl is een flinke dosis deskundigheid, aangevuld met plezier en betrokkenheid. We houden van subsidieaanvragen die ons uitdagen. Bijvoorbeeld omdat er een specifieke subsidie bij gezocht moet worden, de indientermijn ambitieus is, het innovatieve idee volledig nieuw is, of juist omdat we de niche moeten vinden waarin het idee past.

Partners

Een subsidieaanvraag schrijven we nooit alleen. Naast een nauwe samenwerking binnen het team, onderhouden we ook intensief contact met de klant. Als het nodig is schakelen we voor specifieke kennis ook deskundige partners in, zodat de slagingskans van de aanvraag wordt verhoogd.

  1. Baker Tilly
  2. Generation E
  3. KplusV
  4. Hiswa