Subsidies made easy!

Heb je innovatieve ideeën die de wereld weer een stukje duurzamer maken? Bijvoorbeeld over duurzame energie, energie- en milieu-innovaties of smart industry? De uitvoering kost geld. Vaak ontbreekt het aan voldoende financiële middelen. Je overweegt subsidie, maar dat speelveld is je te complex. Maar met de creativiteit, expertise en regie van Venntiv gaan de deuren voor je open. De weg wordt vrij om nieuwe groene technologie met een bedrijfsmatig en maatschappelijk effect te ontwikkelen.

Resultaat binnen handbereik

Jij het idee, wij de subsidies en de ontbrekende funding. Met de juiste subsidie als extra financiering kun je niet alleen het project realiseren, maar ook de terugverdientijd optimaliseren. Zodat je je dromen kunt realiseren, net als tal van andere grote en kleine ondernemers dat met Venntiv deden. Met meer gemak dan je voor mogelijk hield.

Onze funding kracht

Onze kracht zit in onze aanpak: een effectieve mix van bedenken, verbinden en doen. Zo brengen we partijen en middelen met succes bij elkaar. Met de juiste subsidies en een goed netwerk bereik je je innovatiedoelen sneller. Tegelijk lever je ook een bijdrage aan de stap naar een duurzame maatschappij en een circulaire economie. We krijgen direct energie van je plannen voor duurzame innovatie!

Alles wat er bij komt kijken: geregeld!

We vertalen, onderbouwen en presenteren je idee. Zo sluiten je plannen optimaal aan op de doelen van de geldverstrekkers. En heb je de grootste kans op een subsidie- of financierings-aanvraag die scoort. Je kunt het hele verhaal aan ons overlaten, van de eerste stappen tot en met de rapportage. We schrijven business- en projectplannen en doen ook de –niet te onderschatten- administratie van het traject. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Kansen en risico’s delen

Samen aan subsidies werken betekent ook: samen risico lopen en delen in de winst. Onze vergoeding is afhankelijk van de uiteindelijk verkregen subsidie. Daarom werken we graag op basis van no cure no pay met je. Dat maakt de keuze voor Venntiv nog eenvoudiger. Subsidies made easy!

Door hun strakke regie en ervaring neemt Venntiv ons veel werk uit handen en halen we een optimaal resultaat. ‘Subsidies made easy’ noemen ze dat

Arjan Kunst, CEO Seed Processing Holland

De focus van Venntiv op duurzame subsidies

We sluiten ons aan bij de Sustainable Development Agenda 2030 van de Verenigde Naties. Onze focus is gericht op de volgende disciplines uit deze agenda:

Adviseren, verbinden, uitvoeren

Venntiv adviseert en verbindt de juiste regeling met de juiste geldverstrekkers. Onze begeleiding omvat het hele spectrum van advies tot en met de concrete aanvraag indienen, administratie en eindrapportage.

Subsidie

We realiseren concrete financiële ondersteuning afkomstig van lokale, regionale of internationale overheden en instanties. Daar zijn we aantoonbaar goed in, we kennen de do’s en dont’s van deze ondoorzichtige markt als geen ander.

Funding

We trekken kapitaal voor je aan van een geïnteresseerde onderneming of een andere speler die groene innovaties omarmt, in Nederland of daarbuiten, om hiermee je duurzame innovatie te financieren.

Administratie

Duurzame subsidiebinnen? De specialistische administratie die erbij hoort is verplicht. Je kunt die samen met ons professioneel oppakken of volledig door ons laten ontzorgen. Alles onder controle!

De marsroute

We nemen je mee in een helder en logisch gestructureerd stappenplan, zodat je op elk moment exact weet waar je mee bezig bent. Exact de helderheid en controle die je wenst. Subsidies made easy.


In Venntiv hebben we een echte partner gevonden, ze nemen de complete zorg bij ons weg

Ronald van Bemmel, CEO SOFTS World

Internationaal netwerk

Venntiv is onderdeel van FundingAlliance, een Europees platform van gespecialiseerde bureaus voor subsidieadvies. Samen met deze partners kunnen we up-to-date lokale kennis van funding professionals samenbrengen en strategisch voor je inzetten. We ontsluiten een hoogwaardig netwerk voor je van partijen die zich op duurzame initiatieven richten.

Ook voor mij?

We zijn de aangewezen subsidiepartner voor serieuze innovatieve spelers in het mkb met groene initiatieven. Voor kleine en grote, profit en non-profit relaties realiseren we de funding- en subsidie op maat. Onze cases geven je daarvan een indruk.

Laat je ontzorgen

Duurzame innovatie geeft ons energie! Daarom begeleiden en ontzorgen we je van het eerste advies tot en met ver achter de komma als het gaat om subsidies en funding. Je kunt je daardoor met een gerust hart concentreren op het ontwikkelen van de innovatie zelf.

We dachten dat we nergens voor in aanmerking zouden komen en hadden ook geen behoefte. Weet Venntiv toch een potje te vinden waarmee we enorm geholpen waren!

Jaco Oosterhuis, directeur One Off Solutions